Sakarya24 Sakarya Haberleri

Özel öğrencilerle mutfağa girdiler

0 53

SUBÜ Sapanca Turizm MYO öğrencileri farkındalık çalışması kapsamında Sakarya
Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi öğrencileri ile kek ve kurabiye
yaptı.
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Kariyer Zirvesi ’24 kapsamında Sapanca
Turizm Meslek Yüksekokulu’nda özel birey ve aile farkındalığını artırmak amacıyla ‘Tatlı
Atıştırmalıklar Atölyesi ile Farkındalık’ başlıklı Gelecek Atölyeleri etkinliği düzenlendi. Sapanca
Turizm MYO Müdürü Prof. Dr. Şevki Ulema ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Arzu Özel
Yılmazcan’ın desteklediği, Pastacılık ve Ekmekçilik Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Evrim
Karaca ve Öğretim Görevlisi Onur Tugay’ın organize ettiği etkinlikte, program öğrencileri ile
Sakarya Gündüzlü Bakım Rehabilitasyon ve Aile Dayanışma Merkezi öğrencileri bir araya geldi.
Merkezin Müdür Yardımcısı Melih Şafak ile Mutfak Atölyesi Eğitmeni Nilüfer Aydın Ak da
etkinlikte yer aldı. Farkındalık çalışması kapsamında öğrenciler birlikte cupcake ve çikolatalı
kurabiye hazırladı. Ardından ise çay saati yapıldı. Günün anısına merkez öğrencilerinin yaptığı
dekoratif tabak, Sapanca Turizm MYO’ya hediye edildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.